И после, съществува

необходимостта от продължаващо

образование и обучениереалност, финанси, право, маркетинг, продажби, защото добре би било всичко да бъде, ако брокерът не може да предложи. Това е всичко отива в групата на по-бързо и още по-лесно.

необходимостта от продължаващо

Надеждна агенция за недвижими имоти могат да присъстват във вашата опаковката образование и се интересуват от това, за да се “получи”, поради факта, че те всеки продаден имот, те налагат данъци. Може да бъде от 5-80 % от общата недвижимост на комисията. Това зависи от конструкцията, в която брокерът не работи, както и това, че за него дори прави повече чувство за негова сметка.

Всичко това може да бъде различна в допълнение към човек, който създава своя собствена политика, се погрижат за себе си, за компенсация на разделение няма, но толкова ви е нужно всички да плащат пълната цена законни представители, реклама, образование и обучение, на работното място, автомобил и камион, телефон и тн. Всеки човек е подходящ за нещо друго, тъй като това е толкова готино.

Собственост асо работи със собствен, но скъпо губяЗапочнете днес функционира в имота за себе си-това е много трудно. Що се отнася до големите конкуренти на практика е невъзможно.

За начинаещи, без опит-е много по-сложен,

за да влязат в някои от недвижими имоти, в които те са опитни Toreadors, от които те могат бързо да се овладее и подчини на предварителен срок, с подкрепата на своите другари. Това е първоначално да е имало много. Всички дела с недвижими имоти има свои собствени характеристики и известно количество стрес, което не винаги е много лесно да се справят.

За начинаещи, без опит-е много по-сложен,

И също така не е важно, ако той продава къща в град, или най-висока-в края къща в Париж. Навсякъде влезе в игра индивидуални изисквания, както и разпоредбите на клиенти, които могат много бързо да се промени. Както и по-долу, за да подчертае разликите между отделните фирми, по-специално на това, как вашият брокер ще се задържи, ако той се нуждае от помощ, поради факта, че тя постави ръка на десятък комисии може всеки.

Това на практика не е компенсация, че може никога да не дойдеБрокерът трябва да бъде в състояние на инвеститора, а също и посредник. Usiiluje за хомогенност между продавача и купувача. Взаимодействие с клиентите е от решаващо значение. За да може да излезем заедно с тях, както и да се установят ясни граници и правила не винаги е просто.

Работи изключително, за да се избегне,

че nemoviotost един собственик намира се под различни цени, представена в пет различни realitkami, както и на финала със сигурност ще предложи по-ниска цена. Тогава Стоун взе надеждност, точност, умение, в крайна сметка, както и толерантност, поради факта, че не всеки от нас харесва, но на недвижими имоти в интернет ние искаме.

Работи изключително, за да се избегне,

И точно не приема всичко директно, а също и винаги се стремим, за да отговарят на клиента, а също така на това, което брокер, със сигурност ще бъде много по-полезна. Този клиента в момента на връщане или предложения към друг.И тук той започва с готовност не по-малко интересно– дестинации, както и индивидуални препоръки от доволни както и страстните клиенти, които брокер помогна с продажба или отдаване под наем на жилищни и търговски недвижими имоти.

Това е най-ефективната реклама и маркетинг. Чака дълго време и не всички могат да си плащат, за да чакам.  Аз често се скоро да се събуди, така че аз мога да се реши в началото на деня Проверка на проследяване на пазара на лично имущество реклами. Постоянно да се питате, ако са включени в чисто нови обяви.

В допълнително проучване, аз всъщност разпределени около един час на разговор. Аз намирам, че 5 до 10 контакти, както и да се подготвят за телефонен едно телефонно обаждане, Това е типично заkolegovu награда от достъпни брокерите част на обезщетение, ако ви донесе на клиента.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *